Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yusuf Yazıcı Lille : Lille Yusuf Yazıcı'yı açıkladı - Tarihe geçti milli oyuncumuz, bu sezon avrupa lille'de bir diğer milli futbolcu burak yılmaz, 80'de yusuf yazıcı'nın yerine oyuna girdi.

Yusuf Yazıcı Lille : Lille Yusuf Yazıcı'yı açıkladı - Tarihe geçti milli oyuncumuz, bu sezon avrupa lille'de bir diğer milli futbolcu burak yılmaz, 80'de yusuf yazıcı'nın yerine oyuna girdi.. Yusuf yazıcı'nın, fransız ekibi lille'in sunduğu kişisel şartları kabul ettiği ve trabzonspor'un izin vermesi halinde 4 yıllık mukaveleye imza atacağı bildirildi. Lille'in açıklamasında transferin maliyetine dair detay verilmezken milli futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Transfer döneminin gözde isimlerinden yusuf yazıcı, lille'e transfer oldu. Yusuf yazıcı (born 29 january 1997) is a turkish professional footballer who plays as an attacking midfielder for lille osc and the turkey national football team. Dakikada oyuna girerek ilk kez forma.

Fransa ligue 1'de lille formasıyla harikalar yaratan yusuf yazıcı fransa basınına konuştu. Yusuf yazıcı lille'de 25 maç oynaması halinde trabzonspor 1 milyon euro daha kazanacak. Fransa lig'inde şampiyonluğa koşan lille, 23. Şu anda yusuf yazıcı, lille oyuncu profili sayfasındasınız. ''yusuf yazıcı, tüm hazırlık dönemini eski takımıyla beraber geçirdi fakat çok az oynadı.

Lille, cessione in vista per Yusuf Yazıcı? La situazione ...
Lille, cessione in vista per Yusuf Yazıcı? La situazione ... from i1.wp.com
Yusuf yazıcı oynadı lille kazandı. Dakikada oyuna giren milli lille'in galibiyet golünde asisti zeki çelik yaptı. Lille, bu transfer için trabzonspor'a 17.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Trabzonspor'dan fransa'nın lille kulübüne transfer olan yusuf yazıcı yeni takımının formasını ilk kez giydi. Hafta mücadelesinde bordeaux'ya konuk oldu. Yusuf yazıcı'nın, fransız ekibi lille'in sunduğu kişisel şartları kabul ettiği ve trabzonspor'un izin vermesi halinde 4 yıllık mukaveleye imza atacağı bildirildi. Tarihe geçti milli oyuncumuz, bu sezon avrupa lille'de bir diğer milli futbolcu burak yılmaz, 80'de yusuf yazıcı'nın yerine oyuna girdi. Trabzonspor'un yıldız oyuncusu yusuf yazıcı, fransız temsilcisi lille ile transfer görüşmelerini yusuf yazıcı, gece havaalanına kendisini uğurlamaya gelen trabzonspor taraftarına, geldiğiniz için.

Hafta mücadelesinde bordeaux'ya konuk oldu.

Fransa lig'inde şampiyonluğa koşan lille, 23. Fransa ligue 1 ekiplerinden lille, yusuf yazıcı transferini resmen açıkladı! Trabzonspor'dan 19 milyon euroya lille'e giden yusuf yazıcı için fransız ekibi resmi sayfasında dikkat çeken bir video paylaştı. ''yusuf yazıcı, tüm hazırlık dönemini eski takımıyla beraber geçirdi fakat çok az oynadı. + fransa ligue 1 ekiplerinden lille'in, yusuf yazıcı 'nın transferi konusunda trabzonspor ile 19 foot mercato'nun haberine göre; Yusuf yazıcı, uefa avrupa ligi'nde haftanın 11'ine seçildi. Transfer gündeminin gözde isimlerinden yusuf yazıcı, lille'e transfer oldu. Lille, transferi açıklamasının ardından yusuf yazıcı'nın tesisleri gezdiği görüntülerin yer aldığı bu videoyu takipçileriyle paylaştı Milli futbolcu yusuf yazıcı karşılaşmaya 11'de başlarken 71. Bu arada yusuf yazıcı ile 5 yıllık sözleşme imzalayan lille kulübü. Yusuf yazıcı'nın, fransız ekibi lille'in sunduğu kişisel şartları kabul ettiği ve trabzonspor'un izin vermesi halinde 4 yıllık mukaveleye imza atacağı bildirildi. Bordo mavili ekip transferden 17.5 milyon euro kazanacak. Trabzonspor'un yıldız futbolcusu yusuf yazıcı, fransız ekibi lille'e transfer oldu.

Ligue 1'de yusuf yazıcı fırtınası sürüyor. Tarihe geçti milli oyuncumuz, bu sezon avrupa lille'de bir diğer milli futbolcu burak yılmaz, 80'de yusuf yazıcı'nın yerine oyuna girdi. Maçın ardından lille teknik direktörü cristophe galtier, yazıcı hakkında açıklamalarda bulundu: Trabzonspor fransız kulübü ile bonuslar dahil 17 milyon euro bonservis. Yusuf yazıcı hız kesmiyor, lille şampiyonluğa koşuyor.

Yusuf Yazıcı 11'de! Amiens Lille maçı hangi kanalda?
Yusuf Yazıcı 11'de! Amiens Lille maçı hangi kanalda? from resim.haber61.net
Ligue 1'de yusuf yazıcı fırtınası sürüyor. Yusuf yazıcı oynadı lille kazandı. Transfer gündeminin gözde isimlerinden yusuf yazıcı, lille'e transfer oldu. Lille forması giyen türk isimlerden yusuf maça ilk 11'de başladı. Transfer döneminin gözde isimlerinden yusuf yazıcı, lille'e transfer oldu. Fransa ligue 1 ekiplerinden lille'in, yusuf yazıcı'nın transferi konusunda trabzonspor ile 19 milyon euro'ya anlaşmaya vardığı iddia edildi. Flashscore.com.tr oyuncu profillerini (örneğin yusuf yazıcı profili), takım sayfaları (örneğin lille sayfası) ve lig/kupa sayfalarını. Trabzonspor'dan 19 milyon euroya lille'e giden yusuf yazıcı için fransız ekibi resmi sayfasında dikkat çeken bir video paylaştı.

Yazıcı'nın lille ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde.

Hafta mücadelesinde bordeaux'ya konuk oldu. Trabzonspor'dan fransa'nın lille kulübüne transfer olan yusuf yazıcı yeni takımının formasını ilk kez giydi. Ligue 1'de yusuf yazıcı fırtınası sürüyor. Yusuf yazıcı lille haberleri sayfasında yusuf yazıcı lille ile ilgili tüm haberleri, gelişmeleri ve son yusuf yazıcı lille'de. Fransa ligue 1 ekiplerinden lille'in, yusuf yazıcı'nın transferi konusunda trabzonspor ile 19 milyon euro'ya anlaşmaya vardığı iddia edildi. Fransa ligue 1 ekiplerinden lille, yusuf yazıcı transferini resmen açıkladı! Flashscore.com.tr oyuncu profillerini (örneğin yusuf yazıcı profili), takım sayfaları (örneğin lille sayfası) ve lig/kupa sayfalarını. Lille, bu transfer için trabzonspor'a 17.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Trabzonspor'un yıldız futbolcusu yusuf yazıcı, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Trabzonspor'dan lille'e transfer olan yusuf yazıcı, türkiye'den ayrılmadan önce i̇stanbul havalimanı'nda trt spor'dan barış yurduseven'e konuştu. Transfer döneminin gözde isimlerinden yusuf yazıcı, lille'e transfer oldu. Trabzonspor fransız kulübü ile bonuslar dahil 17 milyon euro bonservis. Lille, bu transfer için trabzonspor'a 17.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Yusuf yazıcı oynadı lille kazandı. Transfer gündeminin gözde isimlerinden yusuf yazıcı, lille'e transfer oldu. Yusuf yazıcı hız kesmiyor, lille şampiyonluğa koşuyor. Trabzonspor'dan lille'e transfer olan yusuf yazıcı, türkiye'den ayrılmadan önce i̇stanbul havalimanı'nda trt spor'dan barış yurduseven'e konuştu. Yusuf yazıcı, lille formasını giydi.

Lille : Yacizi cambriolé
Lille : Yacizi cambriolé from cdr.topmercato.com
Transfer gündeminin gözde isimlerinden yusuf yazıcı, lille'e transfer oldu. Yusuf yazıcı, lille formasını giydi. Flashscore.com.tr oyuncu profillerini (örneğin yusuf yazıcı profili), takım sayfaları (örneğin lille sayfası) ve lig/kupa sayfalarını. Ayrıca fransız kulübü, bu rakamın yanı. Lille, bu transfer için trabzonspor'a 17.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Bu arada yusuf yazıcı ile 5 yıllık sözleşme imzalayan lille kulübü. Trabzonspor'un yıldız futbolcusu yusuf yazıcı, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Dakikada oyuna girerek ilk kez forma.

Bu arada yusuf yazıcı ile 5 yıllık sözleşme imzalayan lille kulübü.

Lille, bu transfer için trabzonspor'a 17.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Ligue 1'de yusuf yazıcı fırtınası sürüyor. Dakikada loic remy, yusuf'un pasında topu ağlarla buluşturdu ve skoru belirledi: Dakikada oyuna giren milli lille'in galibiyet golünde asisti zeki çelik yaptı. Lille kulübü, yusuf yazıcı'yı türkiye'den bir takıma göndermesi halinde ise trabzonspor'a 20 milyon euro tazminat ödeyecek. Yusuf yazıcı oynadı lille kazandı. Yusuf yazıcı, uefa avrupa ligi'nde haftanın 11'ine seçildi. ''yusuf yazıcı, tüm hazırlık dönemini eski takımıyla beraber geçirdi fakat çok az oynadı. Yusuf yazıcı lille'de 25 maç oynaması halinde trabzonspor 1 milyon euro daha kazanacak. Hafta mücadelesinde bordeaux'ya konuk oldu. Fransa ligue 1 ekiplerinden lille, yusuf yazıcı transferini resmen açıkladı! Yusuf yazıcı hız kesmiyor, lille şampiyonluğa koşuyor. Fransa ligue 1 ekiplerinden lille'in, yusuf yazıcı'nın transferi konusunda trabzonspor ile 19 milyon euro'ya anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Fransa lig'inde şampiyonluğa koşan lille, 23 yusuf yazıcı. Yusuf yazıcı lille'de 25 maç oynaması halinde trabzonspor 1 milyon euro daha kazanacak.